Senseo

Senseo, Senseo Pads, Senseo Quadrante

Senseo Koffiezetapparaat

Een Senseo koffiezetapparaat, handig en snel

Het Senseo koffiezetapparaat mixt gebruiksvriendelijkheid met elegantie en snelheid. De Senseo Crema was, toen het in 2001 op de markt kwam, een zeer vernieuwend koffiezetapparaat. Een langdurige samenwerking tussen elektronica-gigant Philips en de koffiebranders van Douwe Egberts resulteerde in een snel en handig koffiezetapparaat.

[ADSENSE_0000000243]

De Senseo biedt je een unieke manier van koffie zetten

De Philips Senseo combineert de unieke brouwmethode van Philips met de Douwe Egberts Senseo pads. Douwe Egberts was de eerste op de markt die koffiepads introduceerde.

Vandaag is de Senseo Crema één van de meest populaire koffiezetapparaten ter wereld. De grootste reden hiervoor is dat elke kopje individueel kan gezet worden, wat een pure en verse smaak garandeert.

Om er een Europese toets aan te geven, krijgt elk kopje een dun schuimlaagje om uw koffie ervaring nog meer te versterken.

Douwe Egberts Senseo koffiepads

De Senseo Crema maakt gebruik van de unieke koffiepads, die reeds in een groot aantal variëteiten te verkrijgen zijn. Aangezien de Philips Senseo gebruik maakt van koffiepads is het systeem heel makkelijk in gebruik en zorgt het keer op keer voor een unieke tas koffie.

Het Senseo koffiezetapparaat zorgt voor een kop koffie binnen de minuut. U dient enkel een koffiepad te plaatsen en op de startknop te drukken.

De Senseo koffiezet is ook heel makkelijk om schoon te maken, alle losse onderdelen kunnen perfect in de vaatwasmachine en de gebruikte koffiepad kunt u gewoon weggooien. Dus geen geknoei meer met gemalen koffie, de Douwe Egberts Senseo koffiepad bevat de perfecte hoeveelheid gemalen koffie in een pad.

Een heerlijke kop Senseo koffie

Dankzij het Senseo koffiezetapparaat kunt u dag in dag uit genieten van een exceptioneel kopje koffie. U krijgt een tas koffie met een heerlijke smaak en een perfect aroma, met een uniek schuimlaagje als kers op de taart.

Het Senseo koffiezetapparaat laat u genieten van een perfecte kop koffie, wanneer u maar wil.

Lees verder op de homepagina senseo

**CADEAU IDEE!*

Abboneer u hier, en automatisch komen alle nieuwe artikels naar u toe.

Bezoek Koffie Espresso op Facebook

Navigatie

 Koffie Blog
 Koffie (Home)
 Espresso
 Cappuccino
 Nespresso
 Koffie Rombouts 
 
Koffie Recepten  
 
Koffie Boeken  

Gratis Nieuwsbrief

Naam:
Email: