Senseo

Senseo, Senseo Pads, Senseo Quadrante

Senseo HD7840

Senseo HD7840, een new generation

Senseo gaat een stapje verder met zijn Senseo new generation. De Senseo HD7840 ziet er nog hipper uit met zijn nieuwe aluminium behuizing, maar dat is niet het enige dat er veranderd is.

De Philips Senseo aluminium geeft de gebruiker de kans om de hoeveelheid koffie zelf te bepalen.

Een sterk kopje of een minder sterk kopje?

Dankzij de volumekeuzefunctie kun je nu zelf bepalen hoe sterk je koffie zal zijn. De Senseo HD7840 heeft een in de hoogte verstelbare koffietuit zodat u nu eindelijk kunt genieten van een kop koffie uit uw favoriete tas, die misschien niet paste onder de oudere Senseo generatie.

Het doorzichtige waterreservoir is nu standaard voldoende voor acht kopjes koffie, tegenover de vroegere vijf koppen.

Succesformule in een nieuw jasje

De Senseo HD7840 maakt nog steeds gebruik van het door Douwe Egberts ontworpen koffiepadsysteem. De combinatie van het strakke design van dit Senseo New Generation koffieapparaat en de succesformule van de koffiepads, maakt de Senseo HD7840 tot een must voor elke koffie liefhebber.

Met dit koffiezetapparaat zet u een heerlijke kop koffie binnen de minuut. Kies uw favoriet koffievariƫteit, plaats de koffiepad in de koffiepadhouder en binnen de minuut kunt u genieten van een lekkere tas koffie. De druppellade onderaan het toestel vangt elke gemorste druppel koffie op en zorgt ervoor dat uw tas stabiel staat terwijl de koffie erin druppelt.

En vergeet u uw toestel uit te schakelen? Niets aan de hand, het toestel schakelt zichzelf na een uurtje non-actief zijn uit.

Senseo HD7840: topkwaliteit!

De Senseo HD7840 is zeer makkelijk in gebruik en u hebt hem schoongemaakt in een handomdraai. Wie geniet er niet van een heerlijk kopje koffie als u 's ochtends opstaat of als u 's avonds van het werk thuiskomt?

U kunt genieten van verschillende Senseo koffiepads, thee, espresso of van een heerlijk kop cappuccino dankzij de ruime keuze in senseo pads. De Senseo HD7840 mixt heerlijke aroma's met een strakke vormgeving.!

Lees verder op de homepagina senseo

**CADEAU IDEE!*

Abboneer u hier, en automatisch komen alle nieuwe artikels naar u toe.

Bezoek Koffie Espresso op Facebook

Navigatie

 Koffie Blog
 Koffie (Home)
 Espresso
 Cappuccino
 Nespresso
 Koffie Rombouts 
 
Koffie Recepten  
 
Koffie Boeken  

Gratis Nieuwsbrief

Naam:
Email: