Senseo

Senseo, Senseo Pads, Senseo Quadrante

Senseo Latte Select, NIEUW met Cappuccino

Vanaf mei verkrijgbaar, de Nieuwe Senseo koffiezet

Douwe Egberts en Philips brengen in mei 2008 een nieuwe variant van de Senseo op de markt, nl. de Senseo Latte Select Aan het koffie apparaat kan verse melk worden toegevoegd, zodat er koffievarianten als cappuccino, latte macchiato en caffé latte mee kunnen worden gemaakt. In België wordt het toestel pas rond juni 2008 verwacht.

Dit nieuw type Senseo toestel zorgt à la minute voor deze "melk koffie" specialiteiten, gemaakt met verse melk.

Prijs nieuwe Senseo Latte Select

Senseo Latte Select, kleur Rood Philips Senseo Latte Select HD7850 Zwart

BESTEL HIER
De Senseo Latte Select HD7850 voor 179 euro
Verzendkosten Belgie en Nederland 5,99 euro

Met Douwe Egberts Senseo koffiepads in de Senseo Latte Select kunnen koffiespecialiteiten met de ideale smaakcombinatie van koffie en melk gemaakt worden. De koffiezetter beschikt over een automatisch opschuimsysteem voor perfect opgeschuimde verse melk. Het dubbele verwarmingssysteem garandeert dat de melk en de koffie gelijktijdig klaar zijn, zodat er een perfecte melange van aroma en zachtheid ontstaat.

Het melkreservoir van deze koffiezet kan er worden uitgelicht en is met opzet klein gehouden zodat de melk regelmatig moet worden bijgevuld. Zo wil Philips voorkomen dat de melk te lang in het reservoir blijft en bedorven raakt.

Er is een uitgebreide reeks Douwe Egberts Senseo koffiepad-varianten voor verschillende smaken en momenten. De Senseo Latte Select kan twee koppen zwarte koffie tegelijk of één koffiespecialiteit met melk zetten. Het kopplateau is heel eenvoudig in te stellen op kleine cappuccinokopjes en hoge latte macchiato glazen.

Wereldwijd zijn er 20 miljoen exemplaren verkocht, waarvan ruim vijf miljoen Senseo's in Nederland over de toonbank gingen, dat betekent ruim zes op de tien Nederlandse gezinnen hebben een Senseo koffiezet in huis. Nog volgens Philips hebben vier op tien gezinnen in België een Senseo.

Geheel volgens het boekje komt Philips daarom met een opvolger. Helaas, uw huidige Senseo toestel is niet om te bouwen, u zal toch echt ook het nieuwe apparaat moeten kopen... indien u graag cappuccino, latte macchiato of caffé latte drinkt.

Senseo Latte Select, meer trendy

Philips en Douwe Egberts, proberen met dit nieuwe koffiezetapparaat in te spelen op de trend dat steeds vaker een cappuccino of caffè latte wordt besteld in het café of restaurant.

"We willen dat mensen hun favoriete "melk-koffie" ook thuis met één druk op de knop kunnen zetten", aldus een Philips-woordvoerster.

DE en Philips lijken met het nieuwe apparaat ook de aanval in te zetten op de puC. Dit koffie apparaat werd vorig najaar nadrukkelijk gepresenteerd als concurrent van de Senseo. Met de puC, verkrijgbaar bij AH en C1000, zijn door het toevoegen van melk-cups, samen met de gekende soorten koffiepads, verschillende koffie-varianten te maken.

Eenvoudig in gebruik

Geniet alleen of met anderen van een heerlijke échte cappuccino, latte macchiato, caffè latte of gewone zwarte koffie met een ronde, volle smaak en een heerlijk aroma. Eén druk op de knop is voldoende om een bijzonder smaakvolle en betaalbare koffie met verse melk te zetten. De SENSEO ® Latte Select HD7850 koffiezetter is gebruiksvriendelijk, eenvoudig en snel. 

Via het geïntegreerde, uitneembare melkreservoir wordt automatisch verse opgeschuimde melk aan het kopje koffie toegevoegd. Alle soorten verse melk zijn te gebruiken, naar persoonlijke voorkeur. Het reinigen is heel gemakkelijk, want het melkreservoir is geschikt voor de vaatwasmachine en met de reinigingsknop worden melkrestanten eenvoudig uit de machine verwijderd.

Senseo Nieuws -

Nestlé en Krups werkten samen aan de ontwikkeling van de Nescafé Dolce Gusto. Een nieuw koffiezetsysteem dat een nieuwe standaard zet in design én gebruiksgemak.

Lees verder op de homepagina senseo

**CADEAU IDEE!*

Abboneer u hier, en automatisch komen alle nieuwe artikels naar u toe.

Bezoek Koffie Espresso op Facebook

Navigatie

 Koffie Blog
 Koffie (Home)
 Espresso
 Cappuccino
 Nespresso
 Koffie Rombouts 
 
Koffie Recepten  
 
Koffie Boeken  

Gratis Nieuwsbrief

Naam:
Email: