Senseo

Senseo, Senseo Pads, Senseo Quadrante

Philips Senseo

Philips Senseo, een nieuwe manier van koffiezetten

De Philips Senseo zorgde in 2001 voor een revolutie in koffieland. Het Senseo Koffiepadsysteem zorgt er voor dat koffie drinken een belevenis wordt.

De Senseo pads maken het heel eenvoudig om in een minuutje tijd te kunnen genieten van een tas koffie met een fijne crema. Dankzij het gebruik van individuele koffiepads wordt elk kopje vers bereid.

[ADSENSE_0000000244]

De Philips Senseo, een must voor iedere koffie liefhebber

Koffie liefhebbers kunnen dankzij de Philips Senseo en de Senseo pad elke keer opnieuw genieten van een verse, aromatische tas koffie.

Ondertussen zijn er al vele soorten koffiepads op de markt, zodat iedereen zijn eigen smaak een beetje kan vinden. Ook espresso pads en thee pads zijn in de winkel te vinden.

Sommige Senseo pads zijn in een beperkt aantal landen te verkrijgen, maar met een beetje creativiteit en het internet zijn ook deze binnen handbereik.

Een snelle kop koffie, dankzij de Philips Senseo

Het Senseo koffiezetapparaat is enorm snel en handig in gebruik. U hoeft enkel de watercontainer te vullen (verkrijgbaar in twee maten), het toestel aan te schakelen en de koffiepad in de koffiepadhouder te plaatsen.

Eens het toestel het water opgewarmd heeft, dient u enkel nog op de knop te drukken en dertig seconden later kunt u genieten van een tasje aromatische koffie met een fijn schuimlaagje.

Design koffie uit de New Generation Senseo

De Philips Senseo is een krachtig koffiezetapparaat, die u intens doet genieten van een tas koffie én die er op de koop toe nog heel gestroomlijnd uitziet ook.

Het toestel ziet er stevig en knap uit en u vindt vast wel een design dat in uw keuken past. Er zijn reeds verschillende versies van de Senseo Crema op de markt in allemaal verschillende kleurtjes (ivoorwit, zwart, kobaltblauw).

Af en toe komen er ook speciale edities uit die maar beperkt verkrijgbaar zijn, opletten is dus de boodschap. En nu is er de Senseo HD7840, met een prachtig aluminium design: een new generation Senseo!

Lees verder op de homepagina senseo

**CADEAU IDEE!*

Abboneer u hier, en automatisch komen alle nieuwe artikels naar u toe.

Bezoek Koffie Espresso op Facebook

Navigatie

 Koffie Blog
 Koffie (Home)
 Espresso
 Cappuccino
 Nespresso
 Koffie Rombouts 
 
Koffie Recepten  
 
Koffie Boeken  

Gratis Nieuwsbrief

Naam:
Email: