Senseo

Senseo, Senseo Pads, Senseo Quadrante

Nescafe Dolce Gusto

Dolce Gusto - Een nieuwe concurrent voor Senseo en puC

Nestlé en Krups werkten samen aan de ontwikkeling van de Nescafe Dolce Gusto. Een nieuw koffiezetsysteem dat een nieuwe standaard zet in design én gebruiksgemak.

[ADSENSE_0000000198]

Nestlé Nederland lanceert na de zomer dit nieuwe koffiezetsysteem. Het koffiezetapparaat gaat Nescafe Dolce Gusto heten. Met dit nieuwe koffiezettoestel gaat Nescafé de concurrentieslag aan met Senseo en de puC.

Bij de Dolce Gusto® zit de gemalen koffie in een plastic cup of capsule en niet in een pad. Het koffiezetapparaat is ontwikkeld door Krups en kost €139. Het apparaat kan niet alleen koffiezetten, maar kan ook Dolce Gusto®-koffiemelk opschuimen tot een cappuccino of latte macchiato. Een kopje van deze luxe koffie gaat zo’n 28 eurocent per kopje kosten.

In Groot-Brittannie en Duitsland is de Dolce Gusto® al eerder gelanceerd. Volgens Vincent Braams, divisiedirecteur Culinary & Drinks van Nestlé Nederland is het nieuwe systeem daar al ‘bewezen succesvol’.

Nestlé heeft ook het koffieconcept Nespresso in huis. Dit merk wordt echter alleen verkocht via eigen luxe winkels en een online shop. Het nieuwe Dolce Gusto®-systeem is beter geschikt voor de verkoop in de supermarkt. Nespresso zit boven in de markt. Deze nichemarkt is voor supermarkten minder interessant. Met Dolce Gusto brengen we premium koffie naar het retailkanaal.

Nescafe Dolce Gusto Koffiezet apparaat

Bestel de Dolce Gusto nu, verzendkosten België/Nederland 5.99 euro

 

Dolce Gusto - Eenvoudig een lekkere perfecte kop koffie zetten

Wat heb je nodig voor een perfecte kop koffie? Eerst en vooral de Nescafe Dolce Gusto®, een koffiezet apparaat met de laatste technologie, dat telkens weer de perfecte kop koffie zet.

 • Gebruikt enkel 100% pure Arabica koffiebonen
 • Werkt met een druk van 14 bar, hetzelfde zoals in uw favoriete koffieshop
 • Thermoblock technologie, verwarmt vers water in een oogwenk
 • Gefabriceerd door Krups en met twee jaar waarborg


Dolce Gusto - Koffie Smaken

 • Latte Macchiato - Dit is melk met een "shot" sterke koffie. De kunst is om de koffie zodanig op de melk te gieten zodat je 2 mooie laagjes bekomt. Gebruik de speciale Latte Macchiato glazen.
 • Cappuccino - Gestoomde en geschuimde melk bovenop een heerlijke espresso.
 • Caffè Lungo - Deze "lange" espresso voor elke dag biedt onder een fluwelen "crema" laag een eigen aroma. Naar smaak eventueel wat melk toevoegen.
 • Espresso - Een goede espresso herkent men aan zijn "crema", het laagje schuim bovenop de koffie,dat meehelpt aan het bewaren van de smaak en het aroma. De perfecte "crema" bekomt men door een combinatie van eerste klas koffie en de juiste druk in het koffiezetapparaat.
 • Chococino® - Voor de liefhebbers van warme chocolademelk. Gemaakt met de beste cacao-bonen, geeft het een rijke zachte chocoladesmaak.
 • Cappuccino Ice - De meest verfrissende drank bij warm weer. Deze combinatie van sterke espresso en zachte melk wordt best opgediend met enkele ijsblokjes. Enkel verkrijgbaar gedurende de zomermaanden.
 • Mocha - Een variatie op de klassieke Café Latte. Met toevoeging van een rijke chocoladesmaak aan de donkere koffie.

Dolce Gusto - De Machine

Verkrijgbaar in

 • zwart/zilver
 • rood/zilver
 • wit/zilver

De Dolce Gusto werkt met een Capsule systeem:

 • Koffie (gemalen koffie)
 • Melk (melk poeder en suiker)
 • Chocolade

De Dolce Gusto beschikt over veertien bar pompdruk met automatische drukregeling voor een optimaal resultaat en perfect melkschuim. Net zoals bij een professionele koffiemachine.

Eén capsule is goed voor een kop Espresso of Caffè Lungo. Om een tas Cappuccino, Chococino, Cappuccino Ice, Latte Macchiato of Mocha te bereiden, is een bijkomende capsule met melkpoeder nodig of chocolade voor een Mocha. De capsules voor de Dolce Gusto zijn per 16 verpakt in een doos, en worden verkocht voor ongeveer 4,50 Euro. Jammer dat enkel de door Nescafe vervaardigde capsules werken in deze machine.

Lees verder op de homepagina senseo

**CADEAU IDEE!*

Abboneer u hier, en automatisch komen alle nieuwe artikels naar u toe.

Bezoek Koffie Espresso op Facebook

Navigatie

 Koffie Blog
 Koffie (Home)
 Espresso
 Cappuccino
 Nespresso
 Koffie Rombouts 
 
Koffie Recepten  
 
Koffie Boeken  

Gratis Nieuwsbrief

Naam:
Email: