Senseo

Senseo, Senseo Pads, Senseo Quadrante

Senseo pads

Douwe Egberts Senseo Cappuccino en Café Choco

Douwe Egberts zorgt voor een koffie met chocolade sensatie en dit met je Senseo koffiezetapparaat.

[ADSENSE_0000000236]

Koffie en chocolade gaan heel goed samen, vinden ze ook bij Douwe Egberts.
De koffieproducent komt namelijk met Café Choco voor de Senseo. Dat is een soort combinatie van koffie- en chocolademelk.

Daarmee wordt voortgeborduurd op het succes van de cappuccino Senseo pad, waarin voor het eerst ook wat melk was verwerkt.

Daar is nu dus de Senseo pad met cacao bijgekomen. Een extra reden om te genieten van Senseo koffie met een volle chocoladesmaak en een behoorlijke schuimlaag.

Café Choco: Een aromatische koffie met een heerlijke zachte chocoladesmaak. Een heerlijke koffie om op elk moment van de dag te genieten.

Cappuccino: Met deze pads maak je een heerlijke vers gezette aromatische koffie met een voortreffelijk karakter en een volle schuimlaag. Zo geniet je thuis gemakkelijk van een heerlijke cappuccino uit je Senseo koffiezetapparaat.

Senseo Café Choco: omzet 117.600 euro - 18/04/2008

Café Choco is de belangrijkste innovatie van Douwe Egberts in het koffieschap. Het product bewijst samen met Chocomel Hot dat variaties op de ouderwetse chocolademelk het momenteel uitstekend doen. Ze behaalden een zevende plaats als beste introductie in 2007.

Hot Chocomel voor Senseo

Chocomel Hot is de nieuwe warme drank voor in het senseo-apparaat. Niet met pads, maar met cups en een speciale cuphouder is een lekkere warme Chocomel nu thuis op elk moment te maken.

Douwe Egberts Senseo Espresso

Espresso: voortaan kan je genieten van een klein, pittig en sterk kopje Senseo Espresso met je vertrouwde Senseo koffiezetapparaat. Gebruik hiervoor de speciaal ontwikkelde Senseo Espresso koffie padhouder, samen met de nieuwe Douwe Egberts Senseo pads.

Waar blijf je met al die verschillende pads?

Het idee is even simpel als doeltreffend. De Paddybox™ is een opbergbox voor de verschillende padhouders van het Senseo apparaat.

Douwe Egberts Senseo Ice Cappuccino

Senseo Ice Cappuccino laat u tijdens de warme dagen genieten van een ijskoude, romige koffiedrank met een heerlijke, volle schuimlaag. Gemakkelijk thuis te bereiden met je Senseo apparaat, en heerlijk verfrissend tot de laatste druppel!

Douwe Egberts Senseo Basis Variëteiten

Senseo regular 36 pads

Regular (zacht en rond): Een koffie met een perfecte balans. Vol, ronde en geurig en een aangename nasmaak.

Senseo dark roast 36 pads Strong (robuust en krachtig): koffie met een extra volle, krachtige smaak en toch een heerlijke zachte afdronk.
Senseo mild roast 36 pads

Mild (mild en licht): koffie met een fris karakter, neutraal van smaak, licht geurig en een milde nasmaak.

Senseo cafeinevrij 36 pads

Decaffeinated (zacht en rond zonder cafeïne): koffie met dezelfde smaak- en geurkenmerken als Senseo Regular, alleen de cafeïne ontbreekt.

 

Douwe Egberts Senseo City Sensations naar wereldsteden

Vienna (weelderig en licht): een weelderige en zachte koffie, geïnspireerd op de stad Wenen.

Milano (temperamentvol en pittig): geïnspireerd op de stad Milaan

Rio de Janeiro: een warme en opwindende koffie, geïnspireerd op de stad Rio de Janeiro.

Sydney: is een frisse en zonnige koffie, geïnspireerd op de stad Sydney.

Douwe Egberts Senseo Selection

Mystic Valley Colombia Blend : aan de basis van deze blend liggen Colombiaanse Arabica bonen met een rijke smaak en aroma. Dit levert een koffie op met een krachtige ronde volle smaak.

Sunset Hills Kenya Blend: aan de basis van deze blend liggen handgeplukte bessen die groeien op de Keniaanse heuvelplantages. De Keniaanse koffiebonen, gebruikt voor deze blend, zijn zacht, zoet en licht fruitig van smaak.

Highland Spice Sumatra Blend: Krachtig en intens. Die volle ronde smaak is te danken aan de Arabica koffiebonen van de bergachtige regio’s van Sumatra die basis vormen van deze blend en die extra pittig worden gebrand.

Mountain Breeze Brazil Blend: een zachte, subtiele smaak. Koffiebonen uit Sul de Minas vormen de basis van een magnifieke blend uit het mekka van de koffie.

Lees verder op de homepagina senseo

**CADEAU IDEE!*

Abboneer u hier, en automatisch komen alle nieuwe artikels naar u toe.

Bezoek Koffie Espresso op Facebook

Navigatie

 Koffie Blog
 Koffie (Home)
 Espresso
 Cappuccino
 Nespresso
 Koffie Rombouts 
 
Koffie Recepten  
 
Koffie Boeken  

Gratis Nieuwsbrief

Naam:
Email: