Senseo

Senseo, Senseo Pads, Senseo Quadrante

Espresso Machine

Senseo, een espresso machine?

Een echte espresso machine is het Senseo koffiezetapparaat zeker niet. De Senseo Crema werd ontworpen om binnen de minuut een lekker kopje koffie te zetten.

Sinds het moment dat de Senseo op de markt kwam, verschenen er reeds heel veel variëteiten. Zelfs Senseo theepads zijn ondertussen in de winkel te vinden. Een espresso zetten met je Senseo apparaat was tot nu toe echter onbegonnen werk.

[ADSENSE_0000000242]

Maak kennis met de 'presso' van Senseo

Geniet van een espresso gemaakt met uw Senseo koffiezetapparaat. Een klein kopje, gevuld met sterke koffie van hoge kwaliteit met een fijn schuimlaagje en dit alles in een minimum aan tijd. Douwe Egberts en Philips ontwikkelden een nieuwe technologie met speciale koffiepads en een speciale padhouder.

Geniet bij het koffie drinken van een innovatie die het hart van elke genieter sneller doet slaan. De nieuwe Senseo Espresso koffiepadhouder is speciaal ontworpen om het beste uit de Espresso koffiepads te halen. Zo kunt u van een typische Italiaanse koffie genieten door één druk op de knop.

Espresso Starter Box

Er is ook een Espresso starter kit te verkrijggen met 16 Senseo Espresso Koffiepads én de nieuwe koffiepadhouder. De koffiepadhouder is zo ontworpen dat hij minder water doorgeeft . Daardoor ontstaat er een hogere druk in het Senseo koffiezetapparaat en zo verkrijg je de typische espresso smaak.

De nieuwe espresso koffiepadhouder past in alle Senseo modellen, behalve in de Senseo 1 (HD 7800). U kunt de espresso koffiepads wel gebruiken in uw Senseo HD7800, door ze in de gewone koffiepadhouder te plaatsen, maar dit zal de smaak van de espresso verminderen.

Echte espresso?

Met uw Philips Senseo kunt u nu dus ook genieten van een kopje espresso. Er blijft echter een groot verschil. Een echte espresso automaat gebruikt veel meer druk om een kopje espresso te zetten dan de Senseo Crema.

Een espresso gemaakt met uw Philips Senseo benadert echter zeer sterk de smaak van een kopje echte espresso. Een echte espresso machine zal uw Senseo dus niet echt zijn, maar wie kan de verleiding weerstaan van een intens kopje espresso dat klaar is in een handomdraai?

Lees verder op de homepagina senseo

**CADEAU IDEE!*

Abboneer u hier, en automatisch komen alle nieuwe artikels naar u toe.

Bezoek Koffie Espresso op Facebook

Navigatie

 Koffie Blog
 Koffie (Home)
 Espresso
 Cappuccino
 Nespresso
 Koffie Rombouts 
 
Koffie Recepten  
 
Koffie Boeken  

Gratis Nieuwsbrief

Naam:
Email: