Senseo

Senseo, Senseo Pads, Senseo Quadrante

Chocolade Senseo

Chocomel Hot en Senseo

Na koffie, cappuccino, espresso en Senseo thee komt er voortaan ook warme chocolade melk uit de Philips Senseo.
Chocomel Hot werkt niet met pads, maar met cups en een speciale cuphouder. Hiermee is een lekkere warme Chocomel nu thuis op elk moment te maken.

[ADSENSE_0000000237]

Met Chocomel Hot in je Philips Senseo maak je met één druk op de knop de énige echte Chocomel. De speciaal ontworpen cup en cuphouder garanderen de beste kwaliteit en zorgen voor een lekkere schuimlaag.

Vanaf 1 oktober 2007 is Chocomel Hot verkrijgbaar bij de meeste supermarkten. In de meeste gevallen vind je Chocomel Hot bij de koffiepads. Chocomel Hot is momenteel alleen te gebruiken in Senseo koffieapparaten type 1, 2 en 3. Op type 4 is deze nog niet te gebruiken.

Chocomel Hot: eindelijk verkrijgbaar in Belgie - 7/10/2008

In heel wat grote supermarkten lagen gisteren voor het eerst de Cecemel Hot cups in de rekken, met bijbehorende cuphouders voor de Senseomachines. Deze warme chocolademelk maak je niet met pads maar met cups. Een Cécémel Hot cup samen met de speciale cuphouder, zorgt voor een heerlijke warme chocolademelk mét schuimlaag snel klaar in uw Senseo apparaat. Zie ook de officiele website http://www.cecemel.be/.

Een week eerder lanceerde de Senseo Hot Choco, warme chocomelk uit een cupje. “In een dag vlogen er 900 stuks de deur uit. We verwachten eenzelfde stormloop op de Cécémel Hot”, zegt Geert Steensels van Carrefour Schoten.
Zie de website van Senseo: www.senseo.be.

Gedaan met vuile pannen met resten gesmolten chocolade en resterende velletjes melk. Wie echte chocolademelk wil drinken, kan die voortaan eenvoudig klaarmaken, via een druk op de knop van de Senseo-machine. “Er komt geen waterkoker, microgolf of fornuis meer aan te pas. De smaak is even lekker als die uit grootmoeders keuken, met een smeuïg schuimlaagje. Je bereidt eigenlijk dezelfde drank als die in de horeca wordt geserveerd”, verzekert Bart Luts van Friesland, de producent van Cécémel.

In navolging van de succesvolle koffiepads bedachten ze daar een chocomelkversie. “Die bestaat uit een pasta met choco- en melkconcentraat. Dat verzekert een betere smaak dan poeders.” Melk komt aan die hele bereiding niet meer te pas. “Je vult de Senseo gewoon met water zoals bij koffie, maar je klikt er de aparte cuphouder voor chococups in.”

De starterskit met cuphouders kost 3,49 euro. Voor het navulpak betaal je 2,69 euro.
Bron: Gazet Van Antwerpen

Chocomel Hot: omzet 269.500 euro/week - 18/04/2008

Chocomel Hot is de tweede best verkopende introductie van 2007. De Senseo-chocolademelk van Friesland Foods is de grootste introductie voor de moderne koffiezetter van Douwe Egberts van het afgelopen jaar. De leveringsproblemen die het bedrijf kort na de introductie kende komen dan ook voort uit het overweldigende succes van het product. De impact van Chocomel Hot is zelfs zo groot dat de omzet van de totale categorie instant cacaodranken door de introductie is verdubbeld.

Senseo chocopads uitverkocht - 16/10/2007

Mensen die met hun Senseo een kopje warme chocomel willen maken, komen van een koude kermis thuis. De chocopads zijn uitverkocht.

Friesland Food, het bedrijf dat de pads produceert heeft de grootste moeite om de productie bij te houden. De vraag naar het product is veel hoger dan het bedrijf verwachtte. Het bedrijf hoopt de problemen de komende weken op te lossen.

De fabriek waar de pads geproduceerd worden, draait op volle toeren. Hoeveel pads er dagelijks van de band rollen, wil men niet zeggen.

Om aan de vraag in Nederland te kunnen voldoen heeft Friesland Foods de introductie van de choco pads in België uitgesteld. Ook zegt de woordvoerder dat het bedrijf serieus overweegt de geplande reclamecampagne in print en op televisie te blokkeren en tot nader order uit te stellen.

De chocomelpads zouden in bijna alle supermarkten in Nederland verkrijgbaar moeten zijn. De woordvoerder ontkent dat de schaarste een marketingtruc is: “De ruimte in de supermarkt is al zeer kostbaar, dan wil je geen lege schappen.

Hoe Chocolade melk maken met Senseo

Om een lekkere Chocomel Hot te bereiden heb je naast een Philips Senseo apparaat,de speciale cuphouder en Chocomel Hot cups nodig.

Begin best met de speciale startverpakking, die je in de de meeste supermarkten vindt. Daarin zit de aangepaste cuphouder samen met 4 Chocomel Hot cups. Er bestaat ook een verpakking met 8 Chocomel Hot cups en de speciale cuphouder is ook apart te koop.

Gebruik best een grotere mok, aangezien een Senseo kopje te klein is voor een Chocomel Hot.

Voordat je de Chocomel Hot cup in de cuphouder plaatst, vergeet niet om de gele aluminium bovenfolie te verwijderen. De doorzichtige folie daaronder laat je gewoon zitten. De aluminium folie aan de onderkant van de cup moet je laten zitten.

Druk de cup in de cuphouder totdat je een klik hoort. daardoor wordt deze aluminium folie vanzelf opengemaakt. Als dit niet gebeurt blijft de uitstroomopening gesloten en kan geen Chocomel gezet worden.

Roeren vlak na het bereiden van Chocomel Hot zorgt voor een optimaal resultaat. Echte cacao heeft namelijk de neiging om uit te zakken. Afwerken met een dot(je) slagroom. En nu genieten van deze heerlijke kop chocolade melk.

                         Chocomel Hot Cup voor een lekker Chocolade SenseoChocolade Senseo maak je met deze choco cup, genaamd Chocomel Hot. 

Chocomel Hot cup Startkit.

NIEUW: Douwe Egberts introduceert Senseo Ice Cappuccino

Lees verder op de homepagina senseo

**CADEAU IDEE!*

Abboneer u hier, en automatisch komen alle nieuwe artikels naar u toe.

Bezoek Koffie Espresso op Facebook

Navigatie

 Koffie Blog
 Koffie (Home)
 Espresso
 Cappuccino
 Nespresso
 Koffie Rombouts 
 
Koffie Recepten  
 
Koffie Boeken  

Gratis Nieuwsbrief

Naam:
Email: