Senseo

Senseo, Senseo Pads, Senseo Quadrante

Senseo, lekkere koffie en makkelijk

Senseo vernieuwt met nieuw design en andere smaken

Senseo start een grote vernieuwing met de nieuwe Senseo Twist koffiepadtoestellen en met de nieuwe verpakkingen en nieuwe smaken van Senseo Pads, dewelke meer verfijnd zijn. 

Senseo toestellen online bestellen

Start uw ochtend met Senseo

Senseo zorgt voor een heerlijk kopje koffie in de ochtend, of op eender welk moment van de dag. Met een simpele druk op de knop zet u uw Senseo koffiezetapparaat aan en voor u het weet zit u met een zalig geurende kop aan tafel.

De Philips Senseo is geen gewoon koffieapparaat en ook geen espresso machine. De Senseo Crema bezorgt u een nieuwe manier van koffie zetten en drinken.

Senseo, het gevolg van een uniek partnerschap

Het unieke Senseo koffiepadsysteem is het resultaat van een dynamisch partnerschap tussen de specialisten bij Philips en de koffiemakers van Douwe Egberts. Deze twee vernieuwende bedrijven zijn verantwoordelijk voor het maken van het Senseo koffiezetapparaat en de ontwikkeling van de Senseo pads.

Ze werkten vele jaren om er voor te zorgen dat u nu kunt genieten van het perfecte kopje koffie.

Pickwick zorgde voor de theeliefhebbers en lanceerde de Senseo theepads.
Ondertussen is ook chocolade Senseo koffie verkrijgbaar.

Senseo in actie

De Senseo Crema maakt elke keer weer een vers kopje koffie, in vier eenvoudige stappen. Eerst vult u het waterreservoir. Afhankelijk van uw Senseo apparaat kunt u dan 5 tot 8 kopjes koffie zetten. U kiest de gewenste pad uit, plaatst deze in de padhouder. U drukt nu op de aan/uitknop. Het duurt een minuutje om het water te verwarmen tot 94° Celcius.

Als het water warm genoeg is, stopt het lichtje met knipperen en u hoeft enkel nog op de startknop te drukken (één of twee kopjes). De Philips Senseo oefent een druk uit van anderhalve bar, dat is veel minder dan een espresso maker, maar dankzij de unieke vorm van de koffiepadhouder tovert u toch een licht schuimlaagje op uw kopje. Het duurt ongeveer dertig seconden en dan is uw kopje koffie klaar.

Senseo betekent gebruiksvriendelijkheid

Het Senseo koffiezetapparaat is niet enkel makkelijk om te gebruiken, het is ook heel snel schoon te maken. U kunt zonder problemen alle losse onderdelen van het toestel in de vaatwasmachine steken. Ontkalken is bijna nooit nodig, maar ook dit is in een handomdraai gebeurt.

U vult het reservoir met water en een beetje azijn, drukt dan beide knoppen in zodat het waterreservoir leeg loopt, herhaalt deze handeling nog een keer met enkel water en uw machine is ontkalkt!

Senseo kleurt je dag

Of u nu van modern houdt of van klassiek, er bestaat een Senseo voor iedereen. Dit designtoestel is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals ivoorwit, zwart, kobaltblauw of aluminium. De Senseo HD7840 zal u vast wel bekoren met zijn aluminium design.

Hou Senseo goed in de gaten, want regelmatig komen er beperkte oplages op de markt - Senseo Special Editions - met telkens een zeer apart en trendy design. Senseo laat u genieten van een intense smaak én design!    

NIEUW! In mei 2008 komt Senseo met een nieuw koffiezetapparaat op de markt, waarmee diverse "melkkoffie" specialiteiten kunnen worden gemaakt. Dan kan je thuis met de Senseo Latte Select zelf je cappuccino of latte macchiato bereiden.                           

Senseo Philips krijgt concurrentie van puC

Ahold Coffee Company (Albert Heyn) ontwikkelde de puC, een nieuw multifunctioneel koffiezetapparaat dat ook met koffiepads werkt, maar waar men ook een puC (cup) kan aan toevoegen. Dit biedt meer mogelijkheden naar specifieke smaken.

                                Kleuren Senseo koffie machine

                         De kleuren van het Senseo koffie machine

Senseo Nieuws -

Philips-Senseo lanceert de nieuwe Senseo Twist in september 2012

**CADEAU IDEE!*

Abboneer u hier, en automatisch komen alle nieuwe artikels naar u toe.

Bezoek Koffie Espresso op Facebook

Navigatie

 Koffie Blog
 Koffie (Home)
 Espresso
 Cappuccino
 Nespresso
 Koffie Rombouts 
 
Koffie Recepten  
 
Koffie Boeken  

Gratis Nieuwsbrief

Naam:
Email: