Koffie Espresso

Koffie, Koffiezet Apparaat,  KoffieMachine, Espresso Machine

Koffie Rombouts, nog steeds een familiebedrijf

Koffie Rombouts Historiek

Rombouts is nog steeds een familiebedrijf en telt vandaag meer dan 600 medewerkers, die samen een groepsomzet van 125 miljoen euro genereren. De internationale ontwikkeling zet zich gestaag verder dankzij de innovaties van het bedrijf en de uitstekende kwaliteit van de Rombouts koffie.

[ADSENSE_0000000221]

Alles begint in Antwerpen, waar Frans Rombouts op een dag besluit een brandtrommel te huren om zijn eigen koffie te branden. Het zou het begin worden van een opmerkelijk succesverhaal, waarvan de gepassioneerde fijnproevers vandaag meer dan ooit de plezierige en smakelijke hoofdstukken weten te appreciëren.

Door zijn streven naar steeds de beste kwaliteit, kan Koffie Rombouts zich goed handhaven tussen de multinationals.

Oh Espresso, de koffiezet van Rombouts

Dankzij het unieke dosissysteem en de uiterst eenvoudige bediening zet je in 1-2-3 een perfect kopje verse espresso. OH espresso, makkelijk in onderhoud, dankzij het exclusieve concept van aparte elementen. Elk element is makkelijk toegankelijk, wat de demontage, het reinigen en het onderhoud super-eenvoudig maakt.

De pods of dosissen

De Rombouts pods of dosissen zorgen voor het behoud van aroma. De naad van de filterhouder vermijdt slijtage en de Rombouts Pods zijn de eerste Ecologische dosissen.

De Rombouts Pods bieden u zeven verschillende "crus".     .

**CADEAU IDEE!*

Abboneer u hier, en automatisch komen alle nieuwe artikels naar u toe.

Bezoek Koffie Espresso op Facebook

Navigatie

  Koffie Blog
  Koffie (Home)
  Espresso
  Cappuccino 
 
Senseo
  Nespresso
  Koffie Recepten  
 
Koffie Boeken 

Gratis Nieuwsbrief

Naam:
Email: