Nespresso Koffie

Nespresso, Nespresso Club, Nespresso Apparaat,  Nespresso Coffee

Nespresso melkopschuimer en Nespresso Aeroccino+

Nespresso levert momenteel twee melkopschuimer; een handig klein apparaatje op batterijen en de Nespresso Aeroccino+.

De Aeroccino+ verwarmt de melk en creëert romig melkschuim in een handomdraai. Het schuim van de Aeroccino wordt steviger dan dat van de kleinere melkschuimer, maar er is dan ook een prijsverschil.

De Nespresso melkschuimer

melkopschuimer van NespressoDe Nespresso melkopschuimer is een echte aanrader, vooral als u een Nespresso machine heeft aangeschaft zonder functie voor opgeklopte melk.

Dit kleine handige apparaatje werkt op twee AA batterijen van 1.5 volt. De Nespresso melkopschuimer is verchroomd en erg makkelijk in gebruik. U maakt even wat melk warm in uw koffie kop waarna u de melkschuimer diep in uw kopje plaatst. Druk enkele seconden op de knop en u ziet de melk meteen gaan schuimen.

Dompel de Nespresso melkopschuimer even in een kopje heet water om hem schoon te maken. Daarna kan hij in de bijgeleverde standaard gezet worden om te drogen.

De Nespresso melkopschuimer is 26.5 cm hoog. U koopt hem bij Nespresso voor 19 euro.

De Nespresso Aeroccino +

Wilt u een echte cappuccino of macchiato dan is de Nespresso Aeroccino+ een uitkomst. De Aeroccino+ ziet eruit als een kannetje met een doorsnee van 10.3 cm en een hoogte van 17cm. Tevens heeft de Aeroccino een handvat en een deksel.

De Aeroccino+ komt met twee hulpstukjes; een spiraalvormig hulpstukje geschikt voor stevig melkschuim en een hulpstukje voor warme romige melk. Dat laatste is ideaal als u warme melk wilt zonder al teveel schuim.

De melk in de Aeroccino+ wordt verwarmd door middel van een elektrische sokkel, gelijk aan die van snoerloze waterkokers. U vult het kannetje tot aan de maximum lijn met melk, zet het op de sokkel, en drukt het knopje aan de voorkant eenmaal in. In slechts 60-90 seconden heeft u een heerlijke warme melk met schuim.

De Nespresso Aeroccino+ maakt 250ml warme melk met maar liefst 130 ml melkschuim. De Nespresso Aeroccino+ werkt op netvoeding en u koopt hem voor 70 euro.

Wat voor recepten kunt u maken met de Nespresso Aeroccino+?

De Nespresso Aeroccino+ brengt uw favoriete koffie onder handbereik. De laatste jaren is er steeds meer een koffie cultuur ontstaan met grote, veelal Amerikaanse, ketens van koffiehuizen. Deze hebben mede bijgedragen aan de grote variatie in verkrijgbare koffies. De Nespresso Aeroccino+ brengt deze koffiehuis beleving bij uw thuis.

- Cappuccino

Voor een overheerlijke cappuccino gebruikt u het spiraalvormig hulpstukje. U plaatst dit op de bodem van uw Nespresso Aeroccino+, terwijl het andere hulpstukje handig opgeborgen wordt in het deksel.

U vult De Aeroccino+ tot aan de onderste maximum lijn en sluit het deksel. Met slechts een druk op de knop heeft u binnen 60 seconden een heerlijk warme en schuimende melk.

Zet nu uw cappuccino kop op het lekrooster van uw Nespresso machine. Kies uw favoriete koffie capsule en voeg een espresso hoeveelheid toe. Een beetje cacao poeder maakt het helemaal af!

- Macchiato

Voor de Macchiato gaat u te werk als bij de cappuccino. U vult echter een macchiato/caffelatte glas met de schuimende melk. Plaats uw glas nu onder uw Nespresso machine en kies wederom uw koffie variant van keuze. Druk vervolgens de espresso knop in.

De vorm van het glas zorgt ervoor dat uw macchiato het zo zeer bekende uiterlijk krijgt. Een laag warme melk, vervolgens hazelnootkleurige koffie en dan een weldadige roomkleurige schuimlaag bovenop!

- Caffelatte

Voor een caffelatte gebruikt u het andere hulpstukje. U kunt de Nespresso Melkopschuimer nu tot aan de bovenste maximum lijn vullen. Met een druk op de knop en binnen 90 seconden, maakt de Aeroccino+ uw melk heerlijk romig en warm.

Vul nu een caffelatte glas met de melk en voeg een espresso van uw keuze toe. Het resultaat is een caramelkleurige koffie met een romige laag melk.

Voor bedrijven en professionelen biedt Nespresso een aparte reeks Nespresso machines, een overzicht van deze interessante koffiemachines leest u in Nespresso Professional.

Lees verder op de homepagina Nespresso

**CADEAU IDEE!*

Abboneer u hier, en automatisch komen alle nieuwe artikels naar u toe.

Bezoek Koffie Espresso op Facebook

Navigatie

 Koffie Blog
 Koffie (Home) 
 Espresso
 Cappuccino
 Senseo
 Koffie Rombouts 
 
Koffie Recepten
 Koffie Boeken  

Gratis Nieuwsbrief

Naam:
Email: