Nespresso Koffie

Nespresso, Nespresso Club, Nespresso Apparaat,  Nespresso Coffee

Nespresso Coffee

De Nespresso coffee cups voor espresso (40 ml)

Er zijn 9 Nespresso coffee cups voor espresso, ieder met een geheel eigen karakter en unieke geur- en smaak ervaring.

Voor een kopje ristretto (25 ml) raadt Nespresso u de Ristretto, Arpeggio of Roma aan. Voor een kopje cappuccino zijn met name de Ristretto, Arpeggio of Decaffeinato Intense bijzonder geschikt.

U koopt de koffie capsules per doosje van 10, maar er zijn ook selectie dozen verkrijgbaar. De Nespresso capsules kosten 0.31 cent per stuk.

Nespresso biedt ook diverse handige, en kunstzinnige oplossingen voor het bewaren van de capsules. Het assortiment reikt van een moderne plexiglas kubus tot een ebbenhouten sorteer systeem voor aan de wand.

- Ristretto

Deze Ristretto coffee cups bevatten de sterkste koffie uit het assortiment. Deze Nespresso coffee komt het meest overeen met een authentieke Italiaanse espresso. De Ristretto koffie heeft een sterke, volle smaak met een vleugje zuurheid en een hoog bitterheid gehalte.

- Arpeggio

De Arpeggio koffie heeft een dominant karakter en een rijke bittere smaak. Dit is een koffie die in de Mediterrane landen zeer gewaardeerd wordt! Deze Nespresso coffee heeft een mooie romige cremalaag.

- Roma

Voor een iets zachtere ristretto of espresso zijn de Roma koffie capsules ideaal. De ronde houtachtige tonen geven deze Nespresso coffee een warmte die niet afdoet aan de toch robuuste sterkte.

- Decaffeinato Intense

Wilt u een rijke, volle espresso maar liever niet de cafeïne, dan is de Decaffeinato Intense uw ideale Nespresso coffee cup. Deze Decaffeinato Intense is een krachtige bittere koffie zonder dat deze u 's nachts wakker zal houden.

- Livanto

De Livanto coffee cup biedt u koffie met ronde zachte tonen en een subtiel aroma. Aangezien deze Nespresso coffee iets minder bitter is, is het een heerlijk evenwichtig kopje espresso voor alledag.

- Capriccio

De Capriccio coffee cups bewaren koffie die zacht, maar toch ook rijk aan smaak is. Bijzonder aan deze Nespresso coffee is de dichtheid van de crema laag waardoor de geurige noten van deze koffie lang behouden blijven.

- Volluto

De Volluto koffie capsule zet een espresso met een volle doch frisse smaak en met de zachte geur van granen. Deze licht gebrande Nespresso coffee bevat een vleugje zuurheid.

- Cosi

De Cosi coffee cup bevat een lichte opwekkende koffie met een hint van fruitige citroen. Dit kopje Nespresso coffee heeft een zachte romige cremalaag.

- Decaffeinato

Deze Decaffeinato Nespresso coffee cups zijn de lichtste koffie uit het Nespresso assortiment. Het gebrek aan bitterheid en de slechts lichte zuurheid maken deze Nespresso coffee uiterst evenwichtig van smaak.

De Nespresso coffee cups voor lungo (110 ml)

De Lungo coffee cups van Nespresso zijn speciaal ontworpen voor een groter kopje koffie. De smaken van deze koffies zijn zachter maar toch ook intens. De Vivalto variant is bijvoorbeeld erg geschikt om te drinken met een wolkje melk.

Aangezien de Nespresso Lungo capsules iets groter zijn betaald u 0,33 cent per stuk.

Kijk ook eens naar de selectie koffiekopjes die Nespresso biedt. Kopjes of glazen, modern of klassiek, er is voor iedereen wel wat te vinden. Met een koffiekopje van Nespresso wordt uw Nespresso coffee nog specialer!

- Vivalto

Voor een intense en rijke kop koffie kiest u de Vivalto coffee cups. Deze Nespresso coffee cups bieden u een aromatische koffie met de warme accenten van geroosterde bonen en de subtiele hint van bloemen.

- Decaffeinato Lungo

De Decaffeinato Lungo is uw ideale Nespresso koffie capsule als u een redelijk pittig bakje koffie wilt zonder cafeïne. Doordat deze Nespresso coffee langzaam geroosterd is zijn de krachtige geuren van geroosterde granen sterk aanwezig.

- Finezzo

De Finezzo coffee cups bevatten een koffie waarvan de geuren zich langzaam ontplooien. Deze gebalanceerde Nespresso coffee bevat zachte, lichtfruitige accenten en een vleugje zuurheid.

De Nespresso coffee cups voor de limited edition 2008

Dit voorjaar brengt Nespresso de koffie variant Goroka uit.

Deze Nespresso coffee wordt vergeleken met een juweel; uniek, verfijnd, kostbaar en gepolijst. De Arabic koffiebonen komen uit Papua New Guinea. De bonen groeien daar in een warm en vochtig tropisch regenwoud.

Deze Goroka Nespresso coffee cups bieden u een unieke fruitige smaak en zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar. Prijs per capsule 0,35 cent.

Meer over de Antwerpse koffiebrander Koffie Rombouts.

Lees verder op de homepagina Nespresso

**CADEAU IDEE!*

Abboneer u hier, en automatisch komen alle nieuwe artikels naar u toe.

Bezoek Koffie Espresso op Facebook

Navigatie

 Koffie Blog
 Koffie (Home) 
 Espresso
 Cappuccino
 Senseo
 Koffie Rombouts 
 
Koffie Recepten
 Koffie Boeken  

Gratis Nieuwsbrief

Naam:
Email: