Nespresso Koffie

Nespresso, Nespresso Club, Nespresso Apparaat,  Nespresso Coffee

Test nu, of u vitamines nodig heeft

Nespresso club

Join the Nespresso club

Als u een Nespresso machine koopt hoort u meteen bij de Nespresso club. Een ruime hoeveelheid informatie over de club is verkrijgbaar op de Nespresso website, www.nespresso.com, waar u ook nieuwe capsules kunt bestellen.

U kunt de Nespresso club bereiken via het gratis telefoonnummer:

0800 - 16264 of via fax: 0800 - 96481
De telefoon lijnen zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Het Nespresso postadres is:

NESPRESSO CLUB
Louizalaan 140
1050 Brussel

Bezoekt u ook eens een Nespresso boutique. Hier kunt u alle producten in het echt aanschouwen, advies krijgen en natuurlijk genieten van de overheerlijke Nespresso koffie! Er is een boutique in Antwerpen en in Brussel.

Hoe wordt u lid?

Zo gauw u uw Nespresso machine heeft aangeschaft ontvangt u automatisch uw lidmaatschap nummer voor de Nespresso club. Hiermee heeft u directe toegang tot de Nespresso club website en krijgt u gratis telefonisch advies.

In de Nespresso boutiques wordt u als een VIP behandeld en staat er altijd een vers kopje koffie voor u klaar! Het is een goed idee om het serie nummer van uw machine door te geven aan de Nespresso club. Hiermee ontvangt u namelijk het recht op diverse dienstverleningen. Hieronder vallen:

  • telefonisch consult bij problemen
  • het gratis ophalen en weer terug brengen van uw machine in het geval van ongemakken
  • een gratis Nespresso machine in bruikleen

Dit alles is geheel gratis zolang de Nespresso machine nog onder de garantie valt.

Wat zijn de voordelen van lidmaatschap?

Met uw Nespresso club lidmaatschap kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, uw favoriete capsules bestellen. Dat kan via de Nespresso website of via het bovenstaande gratis telefoonnummer.

U ontvangt de Nespresso koffie capsules binnen 2 werkdagen thuis en u kunt betalen met uw credit card of door middel van een acceptgiro.

Ieder nieuw lid krijgt een catalogus thuis gestuurd met alle Nespresso accessoires. Het is de moeite waard deze gids goed te bekijken want er zitten werkelijk kunstwerkjes tussen!

Op de Nespresso club website vindt u ook een selectie hulp voor het kiezen van uw favoriete koffie capsules en een pagina met veelgestelde vragen. U vindt hier ook advies over het onderhoud van uw Nespresso machine en u krijgt hier als eerste alle nieuwe Nespresso producten te zien.

Nespresso geeft uitgebreide achtergrond informatie over het hele scala koffie smaken, inclusief de limited editions per jaargang. Als lid ontvangt u ook het Nespresso magazine, boordevol met interessante artikelen, nieuwe producten en leuke weetjes.

Deze exclusieve Nespresso club zal de fascinerende wereld van koffie voor u openen!

Een andere nieuwigheid is de Nespresso Melkschuimer.

Lees verder op de homepagina Nespresso

**CADEAU IDEE!*

Abboneer u hier, en automatisch komen alle nieuwe artikels naar u toe.

Bezoek Koffie Espresso op Facebook

Navigatie

 Koffie Blog
 Koffie (Home) 
 Espresso
 Cappuccino
 Senseo
 Koffie Rombouts 
 
Koffie Recepten
 Koffie Boeken  

Gratis Nieuwsbrief

Naam:
Email: