Nespresso Koffie

Nespresso, Nespresso Club, Nespresso Apparaat,  Nespresso Coffee

Nespresso

Nespresso, divisie van Nestlé

Nespresso, een divisie van Nestlé, wereldleider op de koffiemarkt, staat garant voor een heel gamma aan koffieproducten, van Nespresso cups tot een Nespresso apparaat.

In 1976 werd het eerste patent ingediend met daarin de techniek om via capsules gevuld met vers gemalen koffie, een kopje espresso te zetten. In 1986 werden deze toestellen voor het eerst geïntroduceerd in bedrijven, daarna vonden deze Nespresso Capsules ook hun weg naar de keukens in gewone huizen.

Nespresso werd echt populair en elke dag worden er meer mensen lid van de Nespresso club. Moederbedrijf Nestlé combineert een kwalitatief product met lifestyle, een combinatie die werkt: hoge kwaliteitskoffie in een trendy design!

Nespresso, meer dan koffie

Nespresso staat voor meer dan Nespresso cups. U vindt niet enkel de overheerlijke koffie capsules in de winkel, maar u kunt ook een Nespresso apparaat aanschaffen voor thuisgebruik.

Om de finishing touch te geven aan uw vers gezet kopje Nespresso, kunt u de Nespresso melkschuimer gebruiken. Zo evenaart u thuis een professioneel gezet kopje Nespresso in een handomdraai.

Om alles nog echter te maken, serveert u de koffie in een kopje van het Nespresso gamma (kleuren in overeenkomst met de smaak van de koffie), met bijpassend lepeltje en op een authentiek Nespresso dienblad.

Wilt u het iets zoeters, dan kunt ook een van de Nespresso suikersticks toevoegen of een Nespresso Amaretto koekje aanbieden. Voor professioneel gebruik is de Nespresso professional op de markt.

Nespresso, waar te koop?

Nespresso apparaten kunt u in verschillende electrozaken vinden, maar de Nespresso cups kunt u enkel bij Nespresso bestellen, via het internet of telefonisch. Uw bestelling wordt binnen de 48 uur op het door u gekozen adres geleverd indien u voor 16.00 uur besteld.

Een overzicht van de soorten Nespresso Coffee vindt u hier.

U kunt uw Nespresso cups ook kopen in de Nespresso Boutiques, lifestyleshops waar u uw koffie kunt "beleven". U zult de Nespresso coffee niet vinden in de rekken van uw supermarkt.

George Clooney drinkt een kopje Nespresso Espresso koffie

Nespresso koffie in cups of capsules, gepresenteerd in een geschenkdoos

 

**CADEAU IDEE!*

Abboneer u hier, en automatisch komen alle nieuwe artikels naar u toe.

Bezoek Koffie Espresso op Facebook

Navigatie

 Koffie Blog
 Koffie (Home) 
 Espresso
 Cappuccino
 Senseo
 Koffie Rombouts 
 
Koffie Recepten
 Koffie Boeken  

Gratis Nieuwsbrief

Naam:
Email: