Koffie Espresso

Koffie, Koffiezetapparaat, KoffieMachines, Espresso Apparaten

Koffiemachines, de voordelen en de verschillende soorten

De koffiemachine, redder in nood.

Heb je een dipje op het werk en kun je wel wat troost gebruiken?  Snel dan als de bliksem naar het koffie apparaat.  Vaak worden cantines, keukentjes,... in je werkomgeving uitgerust met koffiemachines.  Iedereen kan dan genieten van een lekkere kop koffie om met hernieuwde energie terug aan de slag te gaan.

Een gewoon koffiezetapparaat kan nooit het nodige volume aan koffie leveren voor bijvoorbeeld 20 werknemers.  Koffie machines worden dus vaak in een omgeving geplaatst waar er per dag een hoog aantal kopjes koffie gemaakt worden.

[ADSENSE_0000000146]

Voordelen van een koffiemachine

Koffiemachines zijn vaak van het  'een knopje, een kopje'-systeem.  Je kan een degelijke kop koffie krijgen in 30 seconden.  Het is volautomatisch en je hebt de vrijheid om verschillende koffievariëteiten te maken: van espresso tot cappuccino tot decafiné.  Het koffie apparaat is makkelijk te bedienen en vraagt weinig onderhoud.

Waar gebruikt men koffiemachines?

Koffie machines vind je vaak terug in de werkomgeving, maar niet enkel daar, ook in koffiebars, cafés en restaurants maken ze gebruik van deze handige snelle manier om koffie te zetten.

Je hoeft geen uitgebreide opleiding te volgen om een koffiemachine te gebruiken.  Werknemers zullen het gebruik van het koffie apparaat dus snel onder de knie hebben.  De klanten zullen dan ook tevreden zijn dat ze snel een heel smakelijke variëteit van koffie kunnen drinken.

Verschillende soorten koffiemachines

Er bestaan heel veel verschillende soorten koffieapparaten.  Sommige machines hebben een melkstomer (om een schuimlaag te maken), bij andere koffieapparaten kun je meer dan 1 kopje op hetzelfde moment maken.  Er bestaan ook koffie apparaten die meer bieden dan enkel koffie, bijvoorbeeld heet water voor thee of eventueel zelfs soep.

Een koffie machine is dus een grote aanwinst in eender welke werkomgeving.  Sommige bedrijven zijn echter zo groot dat zelfs een koffiemachine niet volstaat, dan kun je kiezen om een koffieautomaat te plaatsen.

KoffieMachine Nieuws -

Lees verder op de homepagina koffie

**CADEAU IDEE!*

Abboneer u hier, en automatisch komen alle nieuwe artikels naar u toe.

Bezoek Koffie Espresso op Facebook

Navigatie

 Koffie Blog
 Espresso
 Cappuccino
 Senseo
 Nespresso
 Koffie Rombouts 
 
Koffie Recepten
 Koffie Boeken