Cappuccino Koffie

Cappuccino, Koffie, Cappuccino Apparaat,  Cappuccino Machine

Cappuccino Machine

Cappuccino op het werk

Een cappuccino machine of cappuccino automaat op uw werkplek kan er voor zorgen dat u ook daar kunt genieten van een ultiem kopje cappuccino. Vele koffie automaten of espresso machines kunnen voor u ogenblikkelijk een kopje heerlijke cappuccino zetten.

Meer dan alleen maar cappuccino

Een commerciële cappuccino machine kan veel meer dan enkel maar cappuccino zetten. U kunt kiezen tussen espresso, cappuccino of latte uit één enkele machine.

Er bestaat een verschil tussen half automatische en volautomatische cappuccino automaten. Bij de halfautomatische dient u zelf de hoeveelheid koffie erin te stoppen, de automatische doen dit voor u.

[ADSENSE_0000000098]

Waar dient u op te letten bij aankoop van een cappuccino machine?

Bij aankoop van een cappuccino machine dient u zo veel als u kunt te weten te komen over de mogelijkheden, het onderhoud en de gebruiksvriendelijkheid van de automaten.

Hou rekening met de grootte van uw zaak. U wil een cappuccino machine aanschaffen die voldoet aan de noden van uw werknemers of klanten.

In de meeste cappuccino machines wordt er gebruik gemaakt van koffiebonen, maar er zijn er ook die gebruik maken van pads. De beste smaak bereikt u door gebruik te maken van verse koffiebonen.

Half automatische en automatische cappuccino machines

Sommige van deze cappucino machines kunnen rechtstreeks op een waterleiding aangesloten worden, hierbij hoeft u dus niet steeds opnieuw het waterreservoir te vullen.

Vaak hebben deze cappuccino automaten ook een koeling voor melk waaruit melk opgehaald wordt die dan opgeklopt wordt tot een schuimlaagje. Door middel van een klein buisje wordt deze melk opgezogen om op te kloppen. Melk wordt in deze machines vaak gelijktijdig opgeklopt en opgewarmd.

Zoek de beste cappuccino machine

Zoek de cappuccino machine uit die het best bij u en uw zaak past. In een grote onderneming is het zeker handig als het waterreservoir niet telkens moet bijgevuld worden en dat er een grote hoeveelheid ineens kan gemaakt worden.

Stem de aankoop van het juiste cappuccino apparaat daarom af op de intensiteit en de hoeveelheid van het gebruik.

**CADEAU IDEE!*

Abboneer u hier, en automatisch komen alle nieuwe artikels naar u toe.

Bezoek Koffie Espresso op Facebook

Navigatie

 Koffie Blog
 Koffie (Home)
 Espresso
 Senseo
 Nespresso
 Koffie Rombouts 
 
Koffie Recepten
 Koffie Boeken  

Gratis Nieuwsbrief

Naam:
Email: